هدف از اجرای قالب بندی چیست؟

یکی از پر اهمیت ترین مراحل و عملیات‌های اجرای سازه های بتنی، قالب بندی است. قالب بندی می‌تواند تاثیر گذارترین بخش از فرآیند اجرای سازه بتنی از نظر اقتصاد و زمان اجرا به شمار آید. از طرف دیگر رعایت نکات اجرایی، نگهداری، کیفیت اجرا، به کارگیری بهترین نوع قالب و هماهنگ با نوع پروژه، تاثیر فراوانی بر کل پروژه دارد. قالب بندی برای ساختمان‌ها از نظر بزرگی و کوچکی ساختمان متفاوت است. در ساختمان‌های کوچک معمولا برای قالب‌بندی فونداسیون از آجر استفاده می‌شود. یکی از عملیات در اجرای فونداسیون، ستون و تیرهای بتنی است. قالب‌بندی در واقع عملیاتی موقت بوده که در یک بازه زمانی از قبل مشخص شده و در بخش خاصی از ساختمان اجرا می‌گردد. قالب بندی در فونداسیون، ستون و تیر‌ها اجرا می‌شود.

 

انواع مختلف قالب بندی براساس جنس

۱. قالب آجری

۲. قالب چوبی

۳. قالب فلزی

۴. قالب پلاستیکی

۵. قالب پلای وود

۷. قالب وافل

انواع قالب بندی بر اساس موقعیت

  • قالب بندی فونداسیون
  • قالب بندی ستون
  • قالب بندی تیر
  • قالب بندی دیوار
  • قالب بندی سقف

برای اطلاعات بیشتر در زمینه خرید تجهیزات قالب بندی و دستمزد اجرا  می توانید به لینک  فروشگاه آنلاین زیباسازه ، مراجعه نمایید و از تخفیف های ویژه برخوردار شوید.

سقف وافل چیست؟

یکی از سازه های مدرن که می توان در ساختمان سازی مورد استفاده قرار داد، سقف وافل می باشد. قالب وافل نمونه ای از قالب های سقفی می باشد. این قالب ها با ظاهر مشبک مانند خود باعث پوشاندن قسمت زیادی از سقف می شود. استفاده از این قالب ها به تجهیزات ساختمانی هیچ گونه آسیبی وارد نمی کند. این گونه قالب ها مکعبی شکل بوده و توخالی می باشند. از مزایای استفاده از این قالب ها می توان به ایجاد ایمنی در برابر زلزله، مقاومت در برابر آتش سوزی، به عنوان عایق در برابر صوت و گرما، حذف انواع بلوک و تیرچه و کاهش هزینه های آرماتوربندی و قالب بندی اشاره کرد.

شرکت ساختمانی زیباسازه با داشتن تیم مجرب و دانش کافی در زمینه قالب بندی می تواند شما را در این راه به شایسته ترین نحو ممکن راهنمایی کند.